Aanmelden Online Impactsessie

Online Impactsessies

Ook in tijden waar we niet fysiek kunnen samenkomen willen we jou als stakeholder graag op de hoogte houden van de actuele onderwerpen rondom voedselverspilling, en horen welke vragen op dit moment spelen binnen jouw organisatie. Daarom organiseren we de komende maanden Online Impactsessies via Zoom waarin diverse thema’s aan bod komen, we met elkaar in gesprek gaan, en vragen kunnen worden gesteld aan experts en aan elkaar. Ook kan er een introducé uitgenodigd worden om deel te nemen.

 

OPENING VERSPILLINGSVRIJE WEEK 2021

Samen Tegen Voedselverspilling organiseert van 7 tot en met 13 september 2021 de derde Verspillingsvrije Week. In deze week worden miljoenen Nederlanders geïnspireerd om thuis minder voedsel te verspillen. Meer dan 60 bedrijven en organisaties, van gemeente tot supermarkt, doen nu al mee. Als heel Nederland tijdens de Verspillingsvrije Week thuis niets verspilt, levert dat een besparing op van 11,5 miljoen kilo goed voedsel per week. Elk kapje brood of overrijp stuk fruit telt!

We delen zeven dagen lang tips en inspiratie om thuis minder te verspillen via nieuwsbrieven, sociale media en website. Tijdens de week spelen verspillingsvrije helden en de producten waar thuis de meeste winst op valt te behalen een hoofdrol, namelijk brood, zuivel, groente, fruit, aardappelen en vlees. Ook bedrijven, gemeentes en maatschappelijke partners organiseren activiteiten: van kookworkshops en het verspreiden van praktische tools, tot tips in magazines en weekfolders. Basisscholen doen mee met de Smaakmissie Voedselverspilling. En de eerste HBO Challenge Voedselverspilling gaat van start. Kijk voor meer info op www.verspillingsvrijeweek.nl.

Meld je aan voor de online opening van de Verspillingsvrije Week
Op dinsdag 7 september starten we de dag om 9.15 uur met de officiële (online) opening van de nationale Verspillingsvrije Week, samen met alle partners van de Week. Meld je hier aan!

De Week wordt diezelfde ochtend ook offline feestelijk afgetrapt bij Cultuur Haven Veghel. Stakeholders van Samen Tegen Voedselverspilling worden hiervoor uitgenodigd. 

 
 

     

    Aanmeldformulier Verspillingsvrije Week

    Ja, ik meld me aan voor de Verspillingsvrije Week en blijf op de hoogte van nieuwe Verspillingsvrije acties.

    X