Aanmelden Online Impactsessie

Online Impactsessies

Ook in tijden waar we niet fysiek kunnen samenkomen willen we jou als stakeholder graag op de hoogte houden van de actuele onderwerpen rondom voedselverspilling, en horen welke vragen op dit moment spelen binnen jouw organisatie. Daarom organiseren we de komende maanden Online Impactsessies via Zoom waarin diverse thema’s aan bod komen, we met elkaar in gesprek gaan, en vragen kunnen worden gesteld aan experts en aan elkaar. Ook kan er een introducé uitgenodigd worden om deel te nemen.

 

Verspillingsvrij met data & technologie

Op woensdag 13 oktober om 10:00 uur, in de Dutch Food Week, organiseert Samen Tegen Voedselverspilling de twaalfde Online Impactsessie met als onderwerp ‘Verspillingsvrij met data & technologie’. We nodigen naast onze stakeholders ook andere geïnteresseerden uit om hieraan deel te nemen.

Inhoud en sprekers

Als het gaat om voedselverspilling, is er nog veel winst te behalen door meer gebruik te maken van data en technologie. Door meer inzicht te vergaren in de daadwerkelijke cijfers en (nieuwe) technologieën toe te passen in de voedselketen, worden we steeds meer verspillingsvrij. Hoe kun je bijvoorbeeld orders van klanten voorspellen waardoor je vooraan in de keten minder hoeft te produceren en dus minder verspillen? En hoe kun je gebruik maken van data om te voorspellen wat in een restaurant gegeten gaat worden, hoelang een product nog houdbaar is of wanneer een product afgeprijsd moet worden? Tijdens de Online Impactsessie op 13 oktober vertelt een aantal van onze stakeholders wat zij bieden en welke mogelijkheden zij zien op gebied van data en technologie. Onder leiding van Sanne Stroosnijder (business developer Samen Tegen Voedselverspilling) en Toine Timmermans (directeur Samen Tegen Voedselverspilling) gaan zij, David Kat (Wasteless), Ard van de Kreeke (GROWx), Thomas Luttikhold (Wastewatchers), Marco Snikkers (OneThird), Peter van Tilborg (Orcado), Olaf van der Veen (Orbisk) en André Vriens (EyeOn), vervolgens met elkaar in gesprek. Daarbij wordt o.a. ingegaan op de vraag wat zij denken dat nodig is om data en technologie oplossingen op te kunnen schalen om nog grotere impact te maken als het gaat om de reductie van voedselverspilling.

Tot slot is er ruimte om vragen te stellen aan de sprekers. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is het mogelijk om na te praten in kleinere groepjes in het Connections Café.

Meld je aan

De Online Impactsessie op woensdag 13 oktober aanstaande begint om 10:00 uur en duurt tot 11:00 uur. Dit is een open sessie, dus deel deze uitnodiging gerust met jouw netwerk of stuur deze uitnodiging door naar geïnteresseerden. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

 
 

     

    VERSPILLINGSVRIJE WEEK

    Ja, ik meld me aan voor de Verspillingsvrije Week 2021.

    X