Bedrijven

parallax background

WORD OOK STAKEHOLDER!

Een van de manieren om zelf in actie te komen is door je als stakeholder bij ons aan te sluiten.
Ben jij ondernemer en wil je weten op welke wijze jouw bedrijf of organisatie kan bijdragen
aan ‘Samen Tegen Voedselverspilling’? Neem dan contact op met ons op.

VEEL WINST TE BEHALEN IN DE HORECA

Tijdens het inkopen, bereiden, serveren en na het (niet) eten kan er veel gedaan worden om waardevolle producten en ingrediënten optimaal te benutten. Onze stakeholders geven je graag een aantal voorbeelden en bruikbare tips.

 

Interventies

Om voedselverspilling bij uw medewerkers of klanten onder de aandacht te brengen kunt u gebruik maken van informatie en handige hulpmiddelen. Samen Tegen Voedselverspilling heeft een overzicht gemaakt van hulpmiddelen die hiervoor goed in te zetten zijn. Deze hulpmiddelen zijn of worden onderzocht op het gebied van effect, gebruik, optimalisatiekansen en reductiepotentieel. Hieronder staan verschillende hulpmiddelen die u kunt inzetten om voedselverspilling te verminderen.

Food Waste Community

Futureproof.community is het online matchmaking platform van MVO Nederland voor ondernemers, medewerkers en geïnteresseerden om hun duurzame ondernemersvragen op te lossen. Hier vind je uitdagingen, oplossingen, kennis, evenementen en een gemotiveerd netwerk van ondernemers.
 
Laat je inspireren en informeren binnen de Food Waste Community van Futreproof.community.
Deel kennis en ervaring om verspilling om te zetten in waarde.
 

Onze Stakeholders

Welke organisaties zetten zich op dit moment in tegen voedselverspilling? Klik op de logo's en bekijk de verhalen van onze stakeholders om te zien wat zij doen om voedselverspilling met 50% verminderd te hebben in 2030:

X