Samen Tegen Voedselverspilling

 
 
 
 

Samen Tegen Voedselverspilling richt zich op het voorkomen, verminderen en verwaarden van voedselverspilling in de gehele voedselketen. Binnen de stichting zetten organisaties, overheid en kennisinstellingen zich gezamenlijk in om verspilling tegen te gaan, door krachten te bundelen en te werken aan één gezamenlijk doel:

Samen maken we van Nederland één van de eerste landen ter wereld die voedselverspilling met de helft weet te verminderen. En daarmee worden we koploper en een wereldvoorbeeld in het realiseren van Sustainable Development Goal 12.3. Doet u ook mee?

Toine Timmermans, directeur Samen Tegen Voedselverspilling

 

Het team

DANIELLE BRONS

COMMUNICATIEADVISEUR


LIA SPAANS

MANAGER OPERATIONS


TOINE TIMMERMANS

DIRECTEUR


NINETTE WILLEMSEN

OFFICE MANAGER


MARJOLIJN SCHRIJNEN

MANAGER ACTIELIJN CONSUMENT


HUIBERT DE LEEDE

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER


ELS VAN DIERMEN

MANAGER ACTIELIJN BUSINESS SOLUTIONS


MATHILDE DOP

JUNIOR BUSINESS DEVELOPER


SANNE STROOSNIJDER

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER


PIETER GOUDSWAARD

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER


MARTHE HUIGENS

CONSUMER ACTIVATION


NIELS DIJKMAN

PROGRAMMA MANAGER


MAGREET SCHIJVENS

COMMUNICATIEADVISEUR


parallax background

ACTIES VAN SAMEN TEGEN VOEDSELVERSPILLING



Onze Founding Fathers

Onze Stakeholders

Welke organisaties zetten zich op dit moment in tegen voedselverspilling? Klik op de logo's en bekijk de verhalen van onze stakeholders om te zien wat zij doen om voedselverspilling met 50% verminderd te hebben in 2030:

X