DekaMarkt

“De samenwerking met stichting Samen Tegen Voedselverspilling versterkt de duurzame ambities van DekaMarkt. Het tegengaan van verspilling, in welke vorm dan ook, is iets waar we een verantwoordelijkheid voor nemen in de keten. Door in contact te staan met vertrouwde leveranciers en dienstverleners kunnen we continue blijven verbeteren.”

DekaMarkt

Ab Jansen

Manager Kwaliteit Duurzaamheid & Privacy
 

Altijd op zoek naar een duurzame(re) oplossing

Producten die we afprijzen worden in onze nieuwste filialen verzameld in de verspillingskoeling. Zo kunnen onze klanten snel en bewust bijdragen aan het tegengaan van verspilling. Samen met Too Good To Go kunnen onze klanten elke dag een maaltijd redden door een Magic Box te kopen én vanuit onze bakkerij worden reststromen verwerkt in diervoeding.

Focus hebben

We blijven alert en volgen nieuwe kansen en oplossingen om verspilling tegen te gaan. In onze organisatie hebben we veel kennis om processen en producten doorlopend te kunnen verbeteren. Door ook in de branche, met leveranciers of met dienstverleners in gesprek te blijven houden we dit onderwerp bij iedereen hoog op de agenda.