Dag van de duurzame verpakking

juni, 2021

07junDe hele dagDag van de duurzame verpakking

Evenement details

Op de foto van links naar rechts, studenten: Amber, Juul, Pien en Joes.

Vier studenten van de HAS Hogeschool organiseren 7 juni a.s. in opdracht van gemeente Oss de tweede editie van de landelijke Dag van de Duurzame Verpakking. Zij bereiden een inspirerend event voor, dat interessant is voor professionals uit de verpakkingsketen en studenten. Een megabrainstorm en Tiktok maken onderdeel uit van dit event. Ook delen de studenten de eerste resultaten van het Innovatieprogramma Circulaire Verpakkingen Oss.

Het Innovatieprogramma Circulaire Verpakkingen Oss is onderdeel van het Circular Food Center, een project uit de een Regio Deal Noordoost Brabant. In het innovatieprogramma werken HAS Hogeschool, Osse verpakkings- en foodbedrijven en gemeente Oss drie jaar lang samen om innovaties in circulaire verpakkingen te onderzoeken en kennis te delen. Ook bedrijven buiten Oss zijn welkom om aan te sluiten bij dit innovatieprogramma.

Deelname is gratis. Alle informatie en het aanmeldformulier vind je op www.dagvandeduurzameverpakking.nl. Kijk ook op de LinkedInpagina.

Meer weten over het Innovatieprogramma circulaire verpakkingen Oss?

Mail Cindy Hagenstein (c.hagenstein@oss.nl), Natasja van Asten-Bloem (n.bloem@oss.nl) of Domingo Loth (d.loth@has.nl).

Tijd

De hele dag (Maandag)

Comments are closed.

Aanmeldformulier verspillingsvrije nieuwsbrief

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe verspillingsvrije acties en de Verspillingsvrije Week van 2021

X