EyeOn

EyeOn

"Door integraal inzicht in big data te genereren en forecasts & plannen van alle ketenpartners te optimaliseren helpen wij voedselverspilling te voorkomen."

Samen Tegen Voedselverspilling - EyeOn - André Vriens

André Vriens

Managing partner & Sr. Consultant
 

Voedselverspilling voorkomen met big data

Als consultant in planning en forecasting zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van stromen in de keten. Dit doen we door het transparant maken van de situatie op basis van grote hoeveelheden data, het echte inzicht verschaffen t.a.v. de samenhang en op basis daarvan verbeteren van processen die integraal verspilling voorkomen.

Ambitie

De EyeOn ambitie is (middel)grote bedrijven te helpen met:

1. Awareness & Insights
2. Heldere keuzes en prioriteiten stellen op basis van feiten
3. Procesoptimalisatie zowel binnen het bedrijf als met keten partners
4. Implementatie begeleiding

Afgelopen jaren hebben we meerdere bedrijven geholpen met het verbeteren van hun planningsuitdagingen. Door betere forecast technieken en processen worden de juist dingen gemaakt en op voorraad gezet en wordt de interne (productie-)aansturing verbeterd.

Resultaten:

  • Minder omstelafval in-house
  • Minder obsoletes bij voorraden
  • Versere producten op weg naar de consument (in samenwerking met retailers hebben we derving reductie in DC’s en winkels bereikt)
 
VERSPILLINGSVRIJ MET DATA & TECHNOLOGIE

Op woensdag 13 oktober om 10:00 uur, in de Dutch Food Week, organiseert Samen Tegen Voedselverspilling de twaalfde Online Impactsessie met als onderwerp ‘Verspillingsvrij met data & technologie’. We nodigen naast onze stakeholders ook andere geïnteresseerden uit om hieraan deel te nemen.

VERSPILLINGSVRIJE WEEK

Ja, ik meld me aan voor de Verspillingsvrije Week 2021.

X