HelloFresh

"HelloFresh heeft het verminderen van voedselverspilling in zijn DNA. Het inkopen en leveren van precies de juiste hoeveelheid ingrediënten zorgt ervoor dat iedereen een lekkere maaltijd op tafel zet zonder iets over te houden."

STV_HelloFresh_Pauwel Wiertsema

Pauwel Wiertsema

CEO
 

Inkopen na bestellingen

HelloFresh zorgt op twee manieren voor minimale voedselverspilling. Elke week kopen wij de meeste ingrediënten pas in bij onze leveranciers wanneer alle boxen door onze klanten besteld zijn. Op die manier bestellen we alleen wat écht nodig is, niet meer en niet minder. Blijft er toch iets over? Dan gaat dit rechtstreeks naar de Voedselbank en Stichting BuurtBuik. 

 

Juiste hoeveelheid ingrediënten

Daarnaast ontvang je als klant precies de juiste hoeveelheid ingrediënten die je nodig hebt om jouw maaltijd te koken. Zo belanden er dus geen restjes in de vuilnisbak of geopende pakken ergens achterin een keukenkastje, zoals vaak gebeurt wanneer je boodschappen bij de supermarkt doet. Mocht je toch een keer wat over hebben, dan staan er op onze website diverse recepten, tips en ideeën wat je hiermee kunt doen.