Samen Tegen Voedselverspilling

 
 
 
 

Samen Tegen Voedselverspilling richt zich op het voorkomen, verminderen en verwaarden van voedselverspilling in de gehele voedselketen. Binnen de stichting zetten organisaties, overheid en kennisinstellingen zich gezamenlijk in om verspilling tegen te gaan, door krachten te bundelen en te werken aan één gezamenlijk doel:

Samen maken we van Nederland één van de eerste landen ter wereld die voedselverspilling met de helft weet te verminderen. En daarmee worden we koploper en een wereldvoorbeeld in het realiseren van Sustainable Development Goal 12.3. Doet u ook mee?

Toine Timmermans, directeur Samen Tegen Voedselverspilling

 

Het team

Samen Tegen Voedselverspilling bestaat uit een team van mensen die zich - veelal op parttime basis en/of gedetacheerd vanuit onze partners - met veel energie inzetten voor de stichting.

TOINE TIMMERMANS

DIRECTEUR


SASKIA VAN DER LAAN

PROGRAMMAMANAGER BUSINESS SOLUTIONS


KARIN ROOSEN

PROGRAMMAMANAGER MONITORING & IMPACT


Anneloes Hodes

PROJECTMANAGER


ZOË VERDAASDONK

PROJECTMANAGER


PIETER GOUDSWAARD

BUSINESS DEVELOPER


SANNE STROOSNIJDER

BUSINESS DEVELOPER


MARJOLIJN SCHRIJNEN

PROGRAMMAMANAGER CONSUMENTENACTIVATIE


DENNIS VAN DE MORTEL

PROJECTMEDEWERKER CONSUMENTENACTIVATIE


EVA DE GROOT

ONDERWIJS


STEPHANIE LECHNER

COMMUNICATIEADVISEUR


LIA SPAANS

MANAGER FINANCE & OPERATIONS


MALI HEINEN

OFFICE MANAGER


MARTIJNTJE VOLLEBREGT

RESEARCHER SUSTAINABLE FOOD PROCESSING


ACTIES VAN SAMEN TEGEN VOEDSELVERSPILLING



Onze Dragende organisaties

Onze Stakeholders

Welke organisaties zetten zich op dit moment in tegen voedselverspilling? Klik op de logo's en bekijk de verhalen van onze stakeholders om te zien wat zij doen om voedselverspilling met 50% verminderd te hebben in 2030: