IntelligentFood

"Wij zijn IntelligentFood. De slimme (it's all in the name) productie-partner die met hart, ziel, professionaliteit én goede smaak de lekkerste producten ontwikkelt voor de foodbranche. En niet zomaar lekker; wij streven naar LEKKER."

STV-Junion Hanenberg_IntelligentFood

Junion Hanenberg

Eigenaar
 

Hoezo zijn wij slim?

Simpel; wij gebruiken reststromen. Half-fabrikaten of snijresten die overblijven bij de productie van voedsel en die zonder tussenkomst van ‘intelligente’ foodies zoals wij voor de fijnproever verloren zouden gaan. Dom om dat te laten gebeuren, slim om op een duurzame manier van reststromen een volwaardig nieuw product te maken.

 

VOEDSELVERSPILLING = VLOEKEN IN DE KEUKEN

Samen tegen voedselverspilling, dat is ons motto. Onze producten zijn ontwikkeld op basis van​
reststromen.​ Voedselverspilling is als vloeken in de keuken en daar steekt​ IntelligentFood een smakelijk stokje voor.
 

Van DNA tot Z

Initiator​ Junion Hanenberg​ heeft zijn sporen in de marketing en voedingsindustrie ruimschoots verdiend, is gezegend met een ondernemende en commerciële mind​-set en een goed ontwikkeld verantverwoorde​lijksgevoel. Die combinatie van eigenschappen bepaalt het DNA van IntelligentFood. Een​ écht lekker product is een harde eis, vermindering van voedselverspilling is bittere noodzaak, een gezond verdienmodel voor alle partijen is de commerciële insteek. In s​logan​-​taal; goede smaak, goed​ gevoel, goede verdiensten. Achter (of beter gezegd naast) IntelligentFood BV staat een​ coöperatie​ die​ alle participanten inzage geeft in product, proces & resultaat. De kers op de taart; een gedeelte van de​ omzet gaat naar een​ stichting​ die nieuwe bomen aanplant. CO2​-​neutraal is het nieuwe sexy.
 
 

IntelligentFood in een notedop

IntelligentFood ontwikkelt​ - op basis van reststromen​ - voor voedingsmiddelenbedrijven (h)eerlijke​
producten met een creatieve, innovatieve receptuur.​ Geheel op maat of geselecteerd uit het aanbod​
van reeds ontwikkelde producten, klein & exclusief of grootschalige volumes, zowel voor eigen​
productlijnen als voor nieuw te ontwikkelen merken. Voor supermarkten, gespecialiseerde ketens,​
retail en groothand​el. 
 
*Op dit moment ligt de focus op reststromen van brood en luxe deegwaren, uitbreiding naar andere productgroepen​ wordt in de nabije toekomst gerealiseerd.