Krush

Krush

"Let’s Rescue Food together!"

Samen Tegen Voedselverspilling - Stakeholders - Krusli - Heidi Alemans

Heidi Alemans

Founder
 

Over Krush

Onze missie is het redden van voedsel. We doen dit door het creëren van ontbijtgranen gemaakt van gered voedsel. Bijvoorbeeld bierbostel, speltzemelen, kromme groentes & fruit en gebroken noten & zaden. We hebben verschillende smaken en verpakkingen zodat we zo veel mogelijk voedsel kunnen redden.

Online Impactsessie 10: "VERSPILLINGSVRIJ OP DE POLITIEKE AGENDA: SAMEN NAAR MEER IMPACT"

“Weloverwogen omgaan met ons voedsel en behoud van grondstoffen heeft geen politieke kleur, maar leidt voor iedereen tot positieve impact, zowel vanuit economisch, sociaal als klimaatperspectief.” Begin april schreef Samen Tegen Voedselverspilling dit in een open brief aan de informateur en de Tweede Kamer-fracties. Tijdens de volgende Online Impactsessie gaan we graag met jullie in gesprek over de inhoud van deze brief. Hoe verankeren we voedselverspilling stevig op de politieke agenda met, voor en door de stakeholders van Samen Tegen Voedselverspilling en andere belanghebbende partijen?

Aanmeldformulier verspillingsvrije nieuwsbrief

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe verspillingsvrije acties en de Verspillingsvrije Week van 2021

X