LOOOP

"Of je nou een duurzame oplossing nodig hebt voor je organische co-producten, op zoek bent naar 100% circulaire grondstoffen, of de trotse eigenaar bent van innovatieve technologie voor de verwerking van co-producten: wij willen met jou samenwerken. Neem contact met ons op en laten we samen de kringloop sluiten. Together we are Moving Circularity Forward!”

Looop

Kelly Vermeer

Business Development & Innovation Manager

“We zetten ons elke dag in voor een duurzame toekomst. Door organische co-producten terug te brengen in de voedselketen of als ingrediënt voor diervoeding. Zo bouwen we mee aan een gezonde en schonere wereld. Door ons te focussen op de inzet van data, digitalisering en automatisering hopen we dit te versnellen.”

Looop

Bram Kuunders

Marketing & IT Manager
 

Wij dromen van een 100% circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat. We werken hard om dat voor elkaar te krijgen. Hoe? We halen het maximale uit organische co-producten en vormen samen met onze partners een duurzame kringloop. Dit is niet alleen goed nieuws voor onze planeet, maar vooral een kwestie van gezond verstand. Op deze manier herwinnen we nu al jaarlijks bijna 2.000.000 ton herbruikbare grondstoffen - en dat is wat ons betreft pas het begin!

Wij zijn een veelzijdige hub. Een partner die zijn roots heeft in de agrofood-sector. Die jouw taal spreekt en weet wat je belangrijk vindt. Met ons eigen transportbedrijf. Met korte lijnen. Met onze oplossingsgerichte data-driven aanpak en het vermogen om snel en flexibel te schakelen. Vloeiend en transparant, in een proces waar onze partners op kunnen vertrouwen. Zo verbinden we de schakels in de kringloop en houden we organische co-producten in beweging. Moving circularity forward

 
 

Doordat wij ons inzetten voor een wereld zonder verspilling, leveren wij een belangrijke bijdrage aan de circulaire maatschappij. Daarnaast conformeren wij ons aan twee Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties: SDG 12 Responsible Consumption en SDG 17 Partnerships for the Goals. Circulariteit en hergebruik van reststromen (SDG 12) is wie we zijn en wat we doen, en dat doen we samen met onze partners in de keten (SDG 17). Daar zijn we ontzettend trots op.