McDonald's

“Met ons nieuwe keukensysteem beperken we voedselverspilling ín de restaurants met 50%. Het is onze ambitie om voedselverspilling in onze voedselketens nog verder te beperken.”

McDonald’s

Erwin Dito

Algemeen directeur
 

Balans tussen mens, dier en milieu

McDonald’s wil graag dat gasten en alle stakeholders zich goed voelen bij McDonald’s als merk en bedrijf dat haar verantwoordelijkheid neemt en zorgt voor haar omgeving, het milieu en haar medewerkers. Samen met alle restaurants in de hele wereld, zetten we onze schaal in om goed te doen voor de maatschappij waar we deel van uitmaken. Hierbij kiezen we voor een balans tussen mens, dier en milieu in sourcing van onze producten.

Gezamenlijk ondernemerschap

Ook werken we al decennialang volgens het re-use, reduce en recycle principe voor afval. Innovatie op producten, systemen en services en afvalsystemen én het lef om tijdig te investeren en te innoveren zijn hierbij de ingrediënten voor onze duurzaamheidsresultaten én onze ambities. Via Samen Tegen Voedselverspilling kunnen we ervaringen delen en actief leren om voedselverspilling tegen te gaan. Een duurzame prettige omgeving vereist gezamenlijk ondernemerschap, van onze restaurants, samen met onze leveranciers, organisaties en onze gasten.