Mileu Centraal

Milieu Centraal

"Bij Milieu Centraal daag ik consumenten uit om thuis aan de slag te gaan om een weekje minder te verspillen. Onze Verspillingsvrije coach inspireert, motiveert en helpt je met concrete tips op weg!"

image009

Paulien van der Geest

Strategisch Communicatieadviseur Duurzaam Consumeren
 

Praktisch over duurzaam

Voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal is praktisch over duurzaam. We helpen consumenten op weg met tips, inspiratie en tools om thuis meer verspillingsvrij te zijn. In de Verspillingsvrije week motiveren we mensen om met een coach op zak een week lang zo min mogelijk eten weg te gooien. In de app Verspillingsvrije coach kan je challenges aangaan en meten wat je weggooit. Ook stuurt je coach je dagelijks inspiratie via een pushbericht.

Online Impactsessie 10: "VERSPILLINGSVRIJ OP DE POLITIEKE AGENDA: SAMEN NAAR MEER IMPACT"

“Weloverwogen omgaan met ons voedsel en behoud van grondstoffen heeft geen politieke kleur, maar leidt voor iedereen tot positieve impact, zowel vanuit economisch, sociaal als klimaatperspectief.” Begin april schreef Samen Tegen Voedselverspilling dit in een open brief aan de informateur en de Tweede Kamer-fracties. Tijdens de volgende Online Impactsessie gaan we graag met jullie in gesprek over de inhoud van deze brief. Hoe verankeren we voedselverspilling stevig op de politieke agenda met, voor en door de stakeholders van Samen Tegen Voedselverspilling en andere belanghebbende partijen?

Aanmeldformulier verspillingsvrije nieuwsbrief

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe verspillingsvrije acties en de Verspillingsvrije Week van 2021

X