OneThird

OneThird

"Huidige houdbaarheidsinformatie van AGF is rigide en altijd 'after the fact'. Goede producten worden te vroeg weggegooid, dit moet beter! Het voorspellen van houdbaarheid en deze informatie op de juiste manier delen in de voedselketen zal leiden tot minder verspilling, minder verrassingen en betere marges."

OneThird

Marco Snikkers

Founder
 

Objectieve houdbaarheidsdata en gerelateerde informatie

OneThird heeft als doel om objectieve houdbaarheidsdata en gerelateerde informatie in real-time beschikbaar te maken voor de verschillende partijen in de voedselketen. Van teler tot aan de retailer en zelfs de consument. Hierdoor kunnen partijen betere beslissingen maken omtrent oogstmomenten, logistieke routes en wanneer producten verwijdert moeten worden uit de schappen of koelkast. 

Scanner 

OneThird heeft een scanner met op kunstmatige intelligentie gebaseerde algoritmes ontwikkeld die houdbaarheid op elk moment kan voorspellen. Een cloud gebaseerd informatiesysteem kan continu de stakeholders informeren of geïntegreerd worden in logistieke software systemen.

 
VERSPILLINGSVRIJ MET DATA & TECHNOLOGIE

Op woensdag 13 oktober om 10:00 uur, in de Dutch Food Week, organiseert Samen Tegen Voedselverspilling de twaalfde Online Impactsessie met als onderwerp ‘Verspillingsvrij met data & technologie’. We nodigen naast onze stakeholders ook andere geïnteresseerden uit om hieraan deel te nemen.

VERSPILLINGSVRIJE WEEK

Ja, ik meld me aan voor de Verspillingsvrije Week 2021.

X