Kopen

 • Verspillingsvrije coach
  Een effectieve manier om minder te verspillen is door te meten hoeveel je weggooit. Met de Verspillingsvrije Coach app zie je hoeveel je (vaak onbewust) verspilt, maar ook welke producten dit zijn.

  Meer informatie over de Verspillingsvrije Coach.
 • Maaltijd op maat
  Een boodschappenpakket met verse en gevarieerde producten inclusief recepten is helemaal van deze tijd. En doordat het is afgestemd op jouw huishouden, blijf je minder met restjes zitten. Er zijn steeds meer aanbieders van dit soort maaltijdboxen.

 • #verspillingsvrij boodschappen doen
  Verspilling voorkomen begint bij je boodschappen. Als je goed voorbereid naar de winkel gaat, koop je precies op maat, maar ook in de supermarkt kun je op dingen letten om voedselverspilling te verminderen.

  Tips voor in de supermarkt.
 • Bespaar met je boodschappenlijstje
  Het scheelt je tijd, geld, stress en voedselverspilling. Genoeg redenen om een boodschappenlijstje te gebruiken! Je koopt minder dingen die je niet nodig hebt, gaat makkelijker door de winkel heen. En door vooruit te plannen hoef je minder vaak boodschappen te doen.

  Tips voor boodschappenlijstjes.
 • Voorraad op orde
  Voor je boodschappen gaat doen, check in je koelkast, vriezer en voorraadkast. Wat heb je nog in huis? Wat moet snel op? Gebruik producten die snel op moeten als uitgangspunt van je nieuwe maaltijd. Tip: maak een foto van de inhoud van je koelkast, handig voor in de supermarkt!

VERSPILLINGSVRIJE NIEUWSBRIEF

Ja, ik meld me aan voor de Verspillingsvrije nieuwsbrief.

X