QING Forward Engineering

"Een probleem pak je het beste aan bij de oorzaak. Er wordt nog steeds te veel voedsel geproduceerd dat niet aan de kwaliteitseisen van retail of de consument voldoet. Technologie kan ons helpen om te voorkomen dat we ‘slechte’ kwaliteit voedsel produceren en daarmee een significante reductie op voedselverspilling realiseren."

QING Forward Engineering

Bram de Vrught

Managing Director
 

Technologie is onmisbaar bij het tegengaan van voedselverspilling

Het aanpakken van een probleem begint bij inzicht. Vanuit inzicht krijg je controle. Met controle kun je verbeteren. Technologieën zoals data, kunstmatige intelligentie en simulatie spelen daarbij een belangrijke rol. Voedselproducerende bedrijven hebben natuurlijk de focus op de kwaliteit en de output van het product, maar hebben vaak onvoldoende kennis/expertise in huis om gebruik te maken van deze technologieën. Door onze kennis, expertise en aanpak in te zetten bij deze bedrijven hebben we een directe impact op voedselverspilling binnen bedrijven. We zijn een onderdeel van een hefboom in de voedselproductie.

Think big, start small, scale fast

Waar begin je? Hoe pak je het aan? Dat zijn vooral de vragen die we krijgen. Het begint met een goede basis en een duidelijke doelstelling. Van daaruit helpen we bedrijven met het opzetten van een stappenplan op maat, maar ook de uitvoering van deze stappen. De stappen zijn voor ieder bedrijf uniek. Om succesvol te zijn moeten de stappen behapbaar zijn en iedere stap moet tot een concreet resultaat leiden. Succes leidt namelijk tot vervolg en met iedere stap kom je dichter bij de doelstelling.

Kijk voor meer informatie op https://www.QING.nl.