Soul Soup BV (Soupalicious)

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere."(Einstein)

MilcoAarts

Milco Aarts

DGA
 

Reststromen

We verkopen mooie, koelverse soepen. Voor elke liter die je afneemt, doneer jij automatisch via ons een liter aan de voedselbank bij jou in de buurt. One-for-One. Alle voedselbanksoepen worden volledig met goede reststromen gemaakt. En we gebruiken steeds meer restgroenten in de soepen die we verkopen. Daarnaast werken we met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In totaal hebben we 25 mensen opgeleid en 15 aan betaald werk geholpen. 

Onze klanten zijn onder meer Ahoy, EY, FrieslandCampina, Heineken en PWC, maar ook GGZ-instellingen, scholen en gemeenten zoals Eindhoven, Maastricht en Den Bosch. We hebben een partnerschap met Unilever Food Solutions en zijn natuurlijk ook trotse business partner van Voedselbanken Nederland.  

Nieuwe mogelijkheden

Voordat de coronacrisis begon, maakten we een prachtige groeispurt door. Nu de stof langzaam neerdaalt, kijken we opnieuw naar ons speelveld. Geschrokken, maar zeker niet verslagen. We zien genoeg nieuwe mogelijkheden. Dat is heel belangrijk, want het blijft onze missie om in de komende jaren sterk te groeien dat iedere klant van elke voedselbank wekelijks een liter mooie, voedzame soep krijgt. Bereid met goede, geredde groenten door een keukenteam met mensen die een koude start op de arbeidsmarkt hadden.