Too Good To Go

"Ik wil de schokkende hoeveelheid voedselverspilling terugdringen door met simpele technologische oplossingen een win-win-win te creëren, waarmee zowel de consument, als partners op het platform én de planeet geholpen worden."

Too Good To Go

Geertje Zeegers

Country Manager
 

Oplossing tegen voedselverspilling

Wij zijn Too Good To Go en wij strijden tegen voedselverspilling. We worden dagelijks geconfronteerd met problemen, waarvan sommige gemakkelijker zijn te negeren dan andere. Niemand vindt het leuk om eten te verspillen, maar in elk bedrijf en in elk huishouden gebeurt het toch, iedere dag! Too Good To Go is een oplossing die simpel maar effectief is: een app waarmee iedereen gemakkelijk bij kan dragen in de strijd tegen voedselverspilling. 

Win-Win-Win!

Terwijl consumenten genieten van overheerlijk eten, steunen ze de lokale ondernemer. De lokale ondernemer heeft minder verspilling én krijgt nieuwe klanten over de vloer. Goed voor consumenten, lokale ondernemers en de planeet. Win-Win-Win! We weten dat gewoontes moeilijk te veranderen zijn, maar dit is waarvoor we er zijn. We proberen je zo veel mogelijk tips & tricks te geven en te inspireren om actie te ondernemen tegen voedselverspilling!