Too Good To Go

Too Good To Go

"Door voorlichting, educatie en inspiratie hopen we niet alleen onze gebruikers in beweging te krijgen, maar hopen we dat heel Nederland in actie komt tegen voedselverspilling."

Too Good To Go

Joost Rietveld

Managing director
 

Oplossing tegen voedselverspilling

Wij zijn Too Good To Go en wij strijden tegen voedselverspilling. We worden dagelijks geconfronteerd met problemen, waarvan sommige gemakkelijker zijn te negeren dan andere. Niemand vindt het leuk om eten te verspillen, maar in elk bedrijf en in elk huishouden gebeurt het toch, iedere dag! Too Good To Go is een oplossing die simpel maar effectief is: een app waarmee iedereen gemakkelijk bij kan dragen in de strijd tegen voedselverspilling. 

Win-Win-Win!

Terwijl consumenten genieten van overheerlijk eten, steunen ze de lokale ondernemer. De lokale ondernemer heeft minder verspilling én krijgt nieuwe klanten over de vloer. Goed voor consumenten, lokale ondernemers en de planeet. Win-Win-Win! We weten dat gewoontes moeilijk te veranderen zijn, maar dit is waarvoor we er zijn. We proberen je zo veel mogelijk tips & tricks te geven en te inspireren om actie te ondernemen tegen voedselverspilling!

 

Aanmeldformulier verspillingsvrije nieuwsbrief

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe verspillingsvrije acties en de Verspillingsvrije Week van 2021

X