Verspillingsvrije week

Verspillingsvrije Week

De Verspillingsvrije Week is van 7 t/m 13 september 2021, en start op duurzame dinsdag. Samen minder voedsel verspillen is goed voor het klimaat en je portemonnee. Hopelijk heb jij er al net zoveel zin in als wij! Het belooft een mooie week te worden, boordevol inspiratie en leuke acties.

Doe ook mee om Nederland zoveel mogelijk verspillingsvrij te maken. Meld je alvast aan voor de Verspillingsvrije Week, krijg tijdens de week dagelijks tips en tricks om minder te verspillen en maak kans op Verspillingsvrije prijzen:

    • 1x Verspillingsvrije kookworkshop
    • 2x Verspillingsvrij diner voor 2 personen
    • 10x Verspillingsvrije pakketten, boordevol handige keukenhulpjes
    • 100x Verspillingsvrije soep

Meedoen als consument?


Ja, ik doe mee met de Verspillingsvrij Week

Aanmeldformulier Verspillingsvrije Week

Ja, ik meld me aan voor de Verspillingsvrije Week en blijf op de hoogte van nieuwe Verspillingsvrije acties.

HAAL MEESTE WINST UIT DEZE  6 PRODUCTEN

Tijdens de Verspillingsvrije Week geven we je iedere dag tips om verspilling te voorkomen van deze 6 producten. Als we allemaal een week lang thuis geen voedsel verspillen besparen we in totaal:

VERSPILLINGSVRIJE HELDEN

Wij zijn op zoek naar de Verspillingsvrije Helden van Nederland. Ben jij of ken jij een iemand die slim boodschappen doet, handig eten bewaart of een heuse kliekjeskoning is? Laat ons via sociale media weten op welke manier jij of jouw genomineerde verspilling voorkomt met #verspillingsvrijheld en @samentegenvoedselverspilling. In de Verspillingsvrije Week van 7-13 september worden enkele helden met foto uitgelicht in de nieuwsbrief, op de site en sociale media kanalen van Samen Tegen Voedselverspilling.

WAAROM DE VERSPILLINGSVRIJE WEEK

De stichting Samen tegen Voedselverspilling wil Nederland steeds meer verspillingsvrij maken. Al ons eten en drinken is met aandacht en energie verbouwd, gekweekt, verwerkt, getransporteerd, gekoeld, of juist verhit, en verpakt. Door goed met ons eten om te gaan en het niet te verspillen, leveren we een grote bijdrage aan het klimaat en onze hele leefwereld. De Verspillingsvrije Week is een week waarin Nederlanders zich aan kunnen sluiten bij de beweging tegen voedselverspilling. Samen met bedrijven en organisaties laten we zien hoe belangrijk het is om zo min mogelijk te verspillen.

MEER INSPIRATIE

Wil je direct aan de slag of nog meer inspiratie? Bekijk de video van de Verspillingsvrije Week 2020, doe één van de challenges van vorig jaar of laat je inspireren door het verspillingsvrije weekmenu.

Op social media

Aanmeldformulier Verspillingsvrije Week

Ja, ik meld me aan voor de Verspillingsvrije Week en blijf op de hoogte van nieuwe Verspillingsvrije acties.

X