bluecity

BLUECITY

‘Het Nieuwe Nassen’ is een programma voor Rotterdamse horeca- en foodretail-ondernemingen met praktische tips en inspiratie over hoe je jouw bedrijf toekomstbestendig inricht. De wereldwijde groeiende vraag naar voedsel, klimaatverandering en nieuwe wet- en regelgeving (bijv. het verbod op wegwerpplastic) vragen om veranderingen. Wat kan de Rotterdamse horeca vandaag nog aan hun menu veranderen, om te voorkomen dat we straks met onze kaplaarzen aan op het terras zitten? Waar begin je en nog belangrijker: waar liggen de kansen? Klik hier voor meer info.

Het programma wordt woensdag 8 september gelanceerd Rotterdamse chefkok en ondernemer Perry de Man, podcast host en ambassadeur van het ‘Het Nieuwe Nassen’, gaat in een speciale live-uitzending in gesprek met Marco Bunk, woordvoerder van de Koninklijke Horeca Rotterdam en horeca-ondernemer. De uitzending begint om 10 uur.

VERSPILLINGSVRIJE WEEK

Ja, ik meld me aan voor de Verspillingsvrije Week 2021.

X