HAS Food Experience

05-02-2024
Stakeholders
Onderwijs
Nieuws
Oplossingen & adviezen
Events

'Food innovater in spé', zoals hij zichzelf noemt, Tijn Wolters is de winnaar van de FoodManShip Awards 2024 van de HAS green academy in de categorie Unwaste-Reduce-Prevention!

Samen Tegen Voedselverspilling-collega Saskia van der Laan zat als externe expert in de jury: “Met zijn concept 'Antoon de Cacaoboon' overtuigde hij de jury unaniem. Zijn ontbijtgranen zijn heel erg lekker en zijn daarnaast ook biologisch, vegan èn voor een groot gedeelte gemaakt van reststromen.”

Tijn ontdekte dat bij de productie van chocolade ontzettend veel reststromen van de cacaoboon achterblijven in het land van herkomst en na productie in Nederland. Met Antoon de Cacaoboon heeft hij op basis hiervan een prachtig ontbijtconcept ontwikkeld dat van A tot Z klopte.

De HAS Food Experience is een smaakmakend event georganiseerd door de HAS green academy en waar meer dan 100 studenten van de opleidingen Food Innovation, Food Technology & International Food & Agribusiness food oplossingen van de toekomst presenteren.

Hier lees je meer over het event en de winnaars in de andere categorieën: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7158142590742093825/

HAS Green Academy is stakeholder van Samen Tegen Voedselverspilling.