Onze stakeholders

Bedrijven uit de hele keten, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties zijn als stakeholder aangesloten bij Samen Tegen Voedselverspilling. Samen zetten we ons in om onze ambitie te realiseren: 50% minder voedselverspilling vóór 2030 (SDG 12.3).

Deze stakeholders gaan voor verspillingsvrij

Ook aansluiten als stakeholder? Neem dan contact met ons op.

Voorbeeldverhalen en initiatieven van onze stakeholders

Stakeholders vertellen over hun innovatieve initiatieven. Wat is het verhaal hierachter? Welke stappen zijn gezet? Welke meerwaarde biedt Samen Tegen Voedselverspilling?

Nieuws van stakeholders

Kijk voor meer actuele ontwikkelingen op het gebied van voedselverspilling en nieuws van stakeholders op onze nieuwspagina:

Word ook stakeholder

Samen gaan we voor een verspillingsvrij voedselsysteem. Kun en wil je met jouw bedrijf of organisatie een grote impact maken in het kader van voedselverspilling? Sluit je dan aan als stakeholder!

Als stakeholder krijg je toegang tot ons netwerk, onze kennis en inspirerende bijeenkomsten. We voeren gesprekken, zijn actie gericht, helpen je met het voorbereiden voor toekomstige overheidseisen en verbinden je aan organisaties met vergelijkbare vraagstukken. Dit helpt je met de positionering van je organisatie.

Je levert als stakeholder een concrete bijdrage aan het tegengaan van klimaatverandering en aan een duurzaam, toekomstbestendig voedselsysteem. Je deelt zelf ook jouw kennis en ervaringen op jouw weg naar verspillingsvrij. Zo werken we gezamenlijk aan een oplossing om voedselverspilling te verminderen en een positieve impact te maken op het klimaat.

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.