Start zevende editie Business Innovation Program Food

De wereld van morgen heeft vandaag voedselvernieuwers nodig. Maakt jouw idee of bedrijf de voedselketen duurzamer, slimmer, efficiënter of gezonder en zoek je toegang tot de markt met een verdienmodel? Meld je dan aan voor de zevende editie van het Business Innovation Program Food die in september van start gaat. Op 14 juni vindt een online introductieworkshop plaats.

16-05-2023
Stakeholders
Nieuws
Events
Oplossingen & adviezen

HET PROGRAMMA

Heeft jouw bedrijf een idee voor een duurzamere en gezondere voedselketen, maar twijfel je over een valide business case? Schrijf je dan in voor het Business Innovation Program Food (BIPF). Het Business Innovation Program Food ondersteunt startups en bestaande mkb-bedrijven die met hun idee een krachtige bijdrage willen leveren aan de voedseltransitie. In tien modules krijgen de deelnemers antwoorden op belangrijke vragen die uiteindelijk de basis vormen voor een gezonde business case.

AL MEER DAN VIJFTIG SUCCESVOLLE CASES

Ruim vijftig bedrijven en ‘voedselvernieuwers’ hebben al succesvol deelgenomen aan het programma. Deelnemers zijn divers, denk hierbij aan land-en tuinbouw, de voedselverwerkende industrie, data- en technologiebedrijven en (logistieke) dienstverleners en vele anderen.

MEER WETEN?

Wil je eerst meer weten over het programma? Neem dan op 14 juni van 10.00-11.00 uur (online) deel aan de introductieworkshop. Tijdens deze digitale workshop maak je laagdrempelig kennis met de inhoud van het programma en de trainers, en is er alle ruimte om vragen te stellen. Zo weet je zeker of het volledige programma bij jou past. De introductieworkshop is geheel vrijblijvend, maar inschrijving is noodzakelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Het programma wordt aangeboden door de Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen, Invest-NL, Samen Tegen Voedselverspilling, Rabobank, Foodvalley NL en Gritd.